Det gäller att lära sig hur man underhåller sidan och lägger till nya produkter.

Tekniken är fantastisk tycker jag. Här har jag en ny hemsida, byggd i Wordpress, något jag själv aldrig sysslat med tidigare. Kjell Pira, ”the Webb-orakel” kan genom ett program i min datorn, se min dator i sin skärm, vi  pratar i telefonen och han undervisar mig i hur jag fortsätter och tar hand om min hemsida.

Jag fattar att jag kan väldigt lite av allt som man kan göra i Wordpress (ungefär som Photoshop, ett program med oändliga möjligheter) och kommer därför behöva mer hjälp av Kjell. Men just nu är jag ganska mätt i huvudet. Min hjärna är mestadels upptagen av målandet för tillfället… Efter påsk kommer det bli annorlunda… hoppas jag…

Jag lyckades med hjälp att lägga in en ny produkt i min shop. Tavlan blev klar för några veckor sedan, jag hade börjat målat den rytande Dalahästen förra påsken, då hann jag inte klart. Nu är den i shoppen.