Beställ konst

Beställ din tavla eller konstverk av mig


Så här går det till

Jag kommer att utgå från de foton/bilder som du sänder över till mig. Det är ditt ansvar att se till att du är nöjd med bilderna. När jag har börjat måla och har de bilderna som utgångspunkt är det ett väldigt stort jobb om jag är tvungen att börja om för att byta förlaga. Finns det önskemål från er sida kring något speciellt, kanske en färg som bör eller inte bör vara med? Kanske vill du lägga till eller ta bort detaljer. En dialog kring tavlan är viktig så vi tillsammans kan hitta de riktlinjerna som behövs för att få en tavla som kommer förgylla ett hem.

Fundera gärna igenom hur du vill ha tavlan och förmedla dem till mig. Gör du en beställning av mig måste jag förtydliga att målningen som jag kommer att jobba med är just en tavla, jag kommer göra mitt absolut bästa till att få den så tekniskt bra som jag kan, dock lär jag förbereda er på att det inte alltid går att få det exakt som ett fotografi, jag är en konstnär och jobbar med penslar.

Min stil och mitt uttryck kommer även finnas i tavlan och jag antar att det är ok, den delen kan nämligen vara lite svår att ta bort .

OBS! I priset ingår inte ev. duk, ram eller frakt

Har du frågor om beställning? Kontakta mig via e-post
info@pernillanyman.se
eller på telefon: 073 9692004

Använd gärna formuläret för din beställning

    Ladda upp egen bild (foto):

    Tidigare beställningar

    Beställ din egen tavla med just ditt favoritmotiv!

    Dela