Jag har blivit tillfrågad om jag kan ställa ut tavlor i December. Både från Hedemora och Avesta.

Folkare Konstförening i Avesta och Kulturenheten Hedemora Kommun. Mycket trevligt!

Annette Falk från Kulturenheten i Hedemora frågade redan i våras, men både hon å jag har ”tappat bort det” men nu frågade hon igen och då hade jag redan tackat ja till Folkare Konstförening, men vad tusan. Jag har ju många tavlor, jag har aldrig visat något i Hedemora så nog ska jag kunna fylla två utställningar. Känns väldigt pepp!!

Nu har jag startat en lista med framtida tavlor som jag hoppas kunna göra. Helst ALLA.

En del kanske tror att jag är konstnär på heltid, men det är jag inte. Jag jobbar även ca 70% på en Folkhögskola som elevassistent/ Stödperson. Det innebär att periodvis så gör jag inte så mkt mer än att jobbar. Nu kommer den perioden starta. Tur att jag har en stöttande make (som dessutom är min kock och ser till att min blodsockernivå inte sjunker för lågt)