Jag får ibland en stor klump i magen över hur dålig jag sköter om min hemsida. Skäms på mig. Jag har en mycket bra sida som jag är nöjd med, men jag vårdar den inte. Jag är bättre på min FB sida. Dumt!

Kommer jag lyckas att jobba med sidan kontinuerligt? Jag kan hoppas.

Så vad tusan har jag gjort sen sist? Jag har jobbat en del med en väggalmanacka med dalahäst tema. Tanken är att den ska anlända innan jul.

Jag har även illustrerat lite seriestrippar, men de är inte redo för allmänhetens blickar än. Jag är inte idémakaren utan bara tecknaren.

Sen står det en postlåda på golvet i ateljén och vrålar efter uppmärksamhet. Det är mina föräldrar låda som skall dekoreras.

Sen har jag testat något jag aldrig gjort förut, målat på ett instrument. Och det skapade mycket prestation. Tänk om jag pajar den, tänk om färgen inte funkar. Det tog ett tag innan jag vågade. Samma färg får nu hamna på brevlådan.. Jag har fått lite utmaningar i sånt jag aldrig testat och inte är 100 på slutresultatet.

Jaja. Nu får utmaningen bli att jobba med lite text här, måste bli mer regelbundet. För hur det än är så håller jag ständigt på med oliks projekt. Mitt måleri är ju inte bara begränsad till påsk. Även om mkt krut läggs på den perioden.

Vi hörs!