Jag är glad att jag investerade i en hemsida.

Även om jag nu kommit till beslutet att avsluta samarbetet med Klarna. Jag har inte råd med den lyxen för tillfället. Jag tycker fortfarande att Klarna är bra och visar att jag är seriös, men det kanske är då att man inte köper så mkt konst på nätet, man vill nog helst se konst i verkligheten. Jag är glad att jag har testat i alla fall.

Jag kommer ändå behålla webbshoppen men betalningslösningen får ske på ett annat vis.

Hur som. Jag har haft flera som kontaktat mig som hittat mig bara för att jag just har en hemsida, det är enklare att hitta mig via google än via Facebook, även om jag är duktigare att uppdatera mig där än här (skäms på mig)

Det är sååå mycket jag önskar att jag fixar, men det blir inte av. Jag jobbar 65 % på en folkhögskola, jag målar så fort jag är ledig och till på köpet äger jag ett hus med min man och det finns två bonusbarn som jag vill hinna med. Ändå kan jag bli lite frustrerad att jag inte hinner med saker som jag vet är bra för mitt konstnärsskap.

Tid för ansökningar, tid för att lära mig bra program på datorn, tid för att testa olika tekniker och tid för att uppdatera 🙂 Jag är iof glad att jag hinner måla, och det är väl det viktigaste för mig, för då mår jag bra!