Jajamän. Självklart blir det öppen ateljé hos mig i påsk! Långfredag till Annandag påsk mellan 11-17 alla fyra dagarna.

Jag har dessutom fixat en lokal till några utställare alldeles intill mig som ni INTE kan missa. Tycker att det vore kul om det varje påsk kunde bli mycket konst i lilla Fors. Jag har även varit i kontakt med Fors skola och ska dit på tisdag (19 mars) och prata med alla barn från förskola till årskurs 6 om ett gemensamt tema.

Alla vi som ställer ut i Fors kommer göra en tavla på temat ”Tänd en eld”. Det är upp till var och en hur man tolkar det temat, det är mycket fritt. Barnen ska i varje årskurs göra ett grupparbete på temat, ett konstverk var som sen ska visas under påsk. Detta hoppas jag kan bli en återkommande grej. Det jag tycker är kul är att få se hur olika uttrycken kan bli genom att bara tolka en kort mening.

Konst i Fors i Påsk