Nu sitter jag i min ateljé. Tavlor har blivit hämtade till sina nya hem. Väggarna blir lite tommare, DET gör mig nöjd!

Ateljén blir lite rörigare, alla grejer jag gömmer under påsken ska fram igen och ateljén byter från besöks vänlig till ”-akta, var försiktig när du kliver där” Nu kommer även en period när jag kan fundera mycket, för påsken lämnar alltid ett tomrum efter sig, det blir plötsligt väldigt mycket tid till övers 🙂 Dags att klura på nya tavlor och projekt, en rolig sysselsättning. Jag har jobbat mycket sen slutet av februari, lämnat Sjöviks Folkhögskola (där jag jobbar 65%) och sen hem och slagit mig ner på min pall vid staffliet. Under den här tiden på året är jag verkligen inte rolig… tur jag har en förstående man som vet hur livet med mig fungerar…

Sen kommer känningarna. Idag känner jag av halsen och näsan, något är på gång men  jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk…även om min erfarenhet säger att JA, du kommer bli krasslig efter denna intensiva period.

Närmaste tiden blir det beställningar att ta tag i. Dom är väldigt blandade, allt från hårdrocks stjärnor till fina texttavlor, och nej, det är inte Carpe diem! Fast idag hade jag inte tänkt göra någonting förutom att läsa i min bok, men riktigt så blev det inte, det dyker upp saker hela tiden. Nu var det hemsidan som krånglat med prissättningen, någon bugg som jäklades. Jag löste det och blev nu sittande framför datorn. Jag inventerar efter försäljningen så allt stämmer, jag kommer strax skicka iväg mail till dom som fixar mina Gicleetryck så jag fyller på mitt förråd. Och sen kanske lägga upp blomtavlor på webbshoppen.

Tack igen till er som var här under påsken och förgyllde min ateljé och Grattis till Jonathan som vann på Konstrundans lotteri och valde mitt bidrag till lotteriet (den svart/vita elaka dalahästen) Ha det gött!