Just nu är det sista veckan på Avesta Bibliotek, en samlingsutställning, där jag ställer ut lite blomster. De konstnärer som ställer ut är de konstnärer som tar emot konstchecken.

Kommunens ens anställda har möjligheten att välja en konstcheck som gåva när de jobbat i 15 och 25 år i kommunen (om jag inte missminner mig)

I december får anställda hos kommunen en gåva och de kan välja en check som sen gäller i 2 år. Det som är så roligt med detta är att många har nu valet att få originell konst hemma. Det är sällan man prioriterar en dyr tavla, men om man har möjlighet att lösa in en check eller delbetala med en check så kan man få mycket konst för pengarna.

Jag gjorde nu en lite annorlunda lösning. Jag visade upp två tavlor och sen var jag och hängde om under halva utställningen. Inte så vanligt och kanske inte helt korrekt, men jag tyckte att de senaste tavlan behövde få synas lite när den precis blivit klar.

Tavlorna tas ner på torsdag 31 augusti kl 1730, så passa på och sväng förbi innan.

Ha det gött!