När jag valde att satsa på en bra hemsida lade jag även till en webbshop.

Riktigt kul med en bra sida och när jag och Mixvision började planera min nya hemsida. När framtida kunder ska betala på min webbshop, hur ska det gå till?

Jag utgick efter mitt eget sätt att handla på nätet. När jag shoppar via nätet så är jag väldigt nöjd när Klarna sköter om fakturor. Att man som kund även får en bekräftelse när fakturan har betalats, det känns tryggt.

Valet blev enkelt.

Det som mina kunder kan,  genom Klarna, är att de även kan använda sig av delbetalning 🙂 kanonbra. För vissa av mina tavlor är stora och kostar lite mer. Jag vill såklart att OM någon hittar en tavla som jag gjort (men att det som en engångs summa är lite för stort) så finns det ett delbetalnings alternativ som de kan känna sig säkra med.

Tack Klarna för hjälpen med mitt företagande.