Oftast är mina perioder i ateljén väldigt intensiva och sen lugnar det ner sig en liten stund. Detta år har varit intensivt, nästan alla månader, men nu har jag en stund där jag hunnit med annat, det har varit väldigt skönt. Jag har haft tid till att städa i ateljén, jag har designat reklamaffischer och framtida banderoller… som jag hoppas kommer till mig i morgon 🙂

Jag har skrivit tidigare att det vore underbart med någon som sköter min pr och mina ansökningar till utställningar och en massa annat som är bra, men nu hann jag med lite själv! Jag har fått hjälp från Kjell Pira (som byggt min hemsida) Han har utbildat mig lite i Illustrator, och det är behövligt. Egentligen borde min lediga tid läggas där och inte på Facebook eller Youtube… fast oj, vad skönt det är att bara bli matad med olika klipp och inte röra sig ur soffan.

Och nu ligger jag i denna soffa och slöar och inser då att snart kanske jag har några som besöker min hemsida och då kan det vara trevligt med ett nytt inlägg. Jag gjorde affischer, skickade iväg på tryck. Efterlyste vänliga själar att sätta upp dessa i sin hemstad. Jag fick en sån trevlig respons. 34 st. Jag satt och rulla affischer och skickade dessa rör. Insåg i efterhand att jag kanske var lite snål på hur många affischer jag la i rören… jag tänkte att det var bra att behålla lite affischer till påsk, jag behöver lite uppmärksamhet då med…

Jag hoppas att någon som läser denna egentligen rätt meningslösa text är någon som faktiskt surfat in på min sida via en uppsatt i affisch, vore i så fall väldigt roligt om ni lämnade ett avtryck, en kommentar med stad.

Jaja, ha det gött allihop. Snart är 2017 år slut och det har varit mitt bästa år hittills, nu ser jag fram mot 2018 och nya bekanta. Ska i alla fall försöka locka nya ögon till mina tavlor.