Öppen Ateljé den 13 November 2021 kl 11-17

Pandemin har verkligen satt sina spår, därför är det extra trevligt att jag nu kan öppna ateljén igen.

Avesta Kommun delar ut Konstcheckar varje år till anställda som varit anställda i 15 och 25 år. Jag är en av de aktiva konstnärer i Avesta som tar emot dessa checkar. Du som har fått en Konstcheck löser in den hos mig om du vill köpa en befintlig tavla hos mig, eller om du göra en beställning på en personlig tavla. Jag i min tur lämnar in denna check till redovisningsenheten.

Vill du göra en beställning så kan jag anpassa mig till den check du har, men om du skulle vilja ha en större tavla, eller en mer avancerat så kan ett alternativ vara att lägga till egna pengar för att få den tavla du vill ha. Prata med mig den 13:e november eller skicka ett mail om du har lite tankar och idéer. Jag har målat allt möjligt för dessa checkar, husdjur, blommor, personliga porträtt och dalahästar.

Och till dig som inte fått någon konstcheck, varmt välkommen du med 🙂 Kom och kika efter eventuella julklappar, eller bara prata lite och titta på tavlor. Jag är så glad för alla besök.

 

KRAM och hoppas vi ses!