På lördag i Avesta Biblioteks Konsthall är det vernissage kl 11-13. Kom och drick glögg med mig! Jag är på plats denna dag, men tavlorna hänger till början av januari.

 

Jag har jobbat ganska intensivt en period nu, jag har varvat måleri med mitt andra jobb som assistent på Folkhögskola och till på köpet sysslat med en renovering efter en vattenläcka hemma. Jag kan säga att December är välkommen på flera sätt. Att få visa upp sina alster inramade och avslutade är mkt skönt. Jag vet inte själv hur slutresultatet av utställningen kommer bli, men mycket rött och flertalet vassa tänder är givet.

 

Jag kommer sälja min almanacka som jag påbörjade redan i somras, original bilderna kommer också finnas på utställningen, för de små dalahästarna är riktiga marodörer. Innan de fått sin fullständiga teckning och utvecklats till respekterade hästar så lever de loppan.