…och vad bra det är!

Det är så jäkla bra att jag valt att göra en ny och bra hemsida. Min förra hade jag knåpat ihop själv, med den lilla kunskapen som jag hade. Jag har aldrig gått någon kurs för att bygga hemsidor, hade mest snappat upp lite kunskap. Men tekniken går framåt och en sida kräver ganska mycket idag, jag kräver ganska mycket idag av hemsidor och information. Jag vill googla och hitta det jag söker, den här sidan tillåter det :))

Jag har anlitat Mixvison och är nöjd med vårt samarbete kring det här ”projektet”. Jag har klurat ett tag på att anlita någon att göra en proffsig hemsida, nyligen nådde jag fram till den punkten att det MÅSTE bli en ny sida om jag någonsin skall nå ut till flera än min närmaste bekantskapskrets eller till dom som har Facebook. Och Äntligen (!) har jag en webbshop, hur det kommer att fungera, det vet jag inte, jag kan bara hoppas att det skall öka intresset för mina verk. Allt är en chansning, men om man aldrig vågar testa så kommer man ingenstans. Visst, det låter löjligt stort när jag skriver det här, men jag är sjukt taggad för vad denna sida kan inbringa.